TRIBAL PAGES WHERE ARE YOU

Discussion in Technical Forum started by Les, Dec 22, 11:29 AM
L
Les
  website
Are you going to answer QUERIES ?

Regards

Les

PS
P J Sneyd
  website
This is my question also ...........................anyone there?
AS
Alan Scott
  website
Well done Les. I like that. Someone must have been there to put it through but they quickly went missing thereafter.
L
Les
  website
Well done Les. I like that. Someone must have been there to put it through but they quickly went missing thereafter.
Hi Alan, it has just got worse. I remember we both congratulating them. But they just dont seem to care. I have complained in the usual channels. e-mailed RAVINDER RAO money seems to have got to his head as he just does not answer. After all he only has a bog standard FAMILY TREE that you and I have improved over the years, not him

Your GARDEN is beautiful. I look at it DAILY.

Regards

Les

PB
pat bernschein
  website
Hi Alan, it has just got worse. I remember we both congratulating them. But they just dont seem to care. I have complained in the usual channels. e-mailed RAVINDER RAO money seems to have got to his head more ...
as he just does not answer. After all he only has a bog standard FAMILY TREE that you and I have improved over the years, not him Your GARDEN is beautiful. I look at it DAILY. Regards Le
Happy New Year!

Every once in a while I look at the forum. I spent so much time putting in music several years ago and it all seems to have disappeared. Maybe I am just getting old!

Oh well happy new year to all

L
Les
  website
Happy New Year! Every once in a while I look at the forum. I spent so much time putting in music several years ago and it all seems to have disappeared. Maybe I am just getting old! Oh well happy new year to all
Hi Pat I can hear SOMEWHERE in TIME on your HOME PAGE

Regards

Les

AS
Alan Scott
  website
Happy New Year! Every once in a while I look at the forum. I spent so much time putting in music several years ago and it all seems to have disappeared. Maybe I am just getting old! Oh well happy new year to all
Hi Pat,

Most of my music still works. Other tunes don't. Also in some cases where I have a tune with a photo and different tunes for more than one photo of a person, all the tunes for that person start playing at the same time. That happens in an individuals photo's. I am not going back to make adjustments. I have given up adding music to photo's. I now have the sound off when I go to photo's.

Regards,

Alan

L
Les
  website
Happy New Year! Every once in a while I look at the forum. I spent so much time putting in music several years ago and it all seems to have disappeared. Maybe I am just getting old! Oh well happy new year to all
<center>Can't Take My Eyes Off of You<br>

<iframe width="

20" height="20" src="https://www.youtube.com/embed/JLFQuXvk5dg?

autoplay=1&loop=1&playlist=rf8C_fkEXqQ"=0&controls=0&showinfo=0"

frameborder="0"

allowfullscreen></iframe><br>MUSIC<br> </center>

</center>

>

Pat do the following

Put the CODE above into a STORY so you always have it

Then copy it again so you have Two of them in the same STORy.

Do not alter the First one but use the second one for a new piece of MUSIC by altering the Letters and Numbers before the Question mark

Pat you can use this CODE for Music In your NOTES STORIES HOME PAGE ABOUT etc

All you do to alter MUSIC to another tune is Copy the YOUTUBE address . I do it into a STORY NAMED MUSIC And each tune is there if I want it.

HERE IS MATT MUNRO

You will see in the YOUTUBE Address something like this

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/yv0ctUZhK98"

frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-

picture" allowfullscreen></iframe>

<center>WALK AWAY MATT MUNRO<br>

<iframe width="

20" height="20" src="https://www.youtube.com/embed/yv0ctUZhK98?

autoplay=1&loop=1&playlist=rf8C_fkEXqQ"=0&controls=0&showinfo=0" frameborder="0"

allowfullscreen></iframe><br>MUSIC<br> </center>

</center>

JD
John W Daniells
Hi Les

Did you ever get a reply from TP?

Nobody answers my queries after 6 attempts!!!